MilliBaari – What’s That?

Leave a comment

Lifestyleblogi MilliBaari tarjoilee kolmiodraamaa: (netti- ja live)kirppareita, (terveellisempää) ruokaa ja (ekologisempaa) elämäntyyliä höystettynä (parhaalla) musiikilla. Baarin asiakkaana voit seurata kokkailuitani, lueskella mielenkiintoisia artikkeleita, shoppailla myynnissäni olevia vaatteita ja juttuja suoraan blogin kautta tai halutessasi FB:ssa tai Huutiksesta.

Bloggerin puolella esittelen kivaa touhua lasten kanssa blogissa MilliBaarin arkea ja bloggaan englanniksi blogissa Millie from Finland. Lähinnä Facebookista, mutta myös Twitteristä löytyy kaikenlaisia linkkejä mitä vastaan tulee, mutta mitä blogeihini en välttämättä jaksa postata. Niin ja tuolta Pinterestistä..

Miksi MilliBaari? Milli(e) oli aikoinaan lempinimeni ulkomailla, ja joskus haaveilin omasta pienestä, erikoisesta ravintolasta, tai oikeastaan kirpparikahvilasta nimeltään MilliBaari. Samalla kun nimi kertoisi omistajastaan, se viittaisi myös “baarin” pienuuteen, mutta millihän on myös mittayksikkö ruoanlaitossa, leipomisessa ja juomissa. Tuolloin tätä nimeä ei millään ravintolalla Suomessa ollut, mutta nyt blogin avattuani ikäväkseni huomasin, että Vehmersalmella on avattu samanniminen ravintola kesäkuussa 2009 :/ Nooh, pitää mun sitten tyytyä omaan blogiin vaan..

Klikkaamalla yläpalkin otsakkeita pääset suoraan eri kategorioihin: ruokiin, tuote-esittelyihin, tuunailuihin, myytäviin juttuihin tai muuten vaan hengailemaan baarissa. Pikkuhiljaa tulee postauksia mm. kirjasuosituksiin, mausteisiin, ekologiseen siivoukseen, kirppislöytöihin, matkoihin ja lapsiin liittyen. Voit navigoida sivuilla myös sivupalkista löytyvän tag / tunnistepilven avulla.

Vaikka monet tietävät, kuka blogia kirjoittaa IRL, kirjoitan tänne nimimerkillä. Toivon, että otat tämän huomioon myös kommenteissasi, samoin kuin perheeni anonymiteetin blogimaailmassa.

This blog is basically about ecological lifestyle. In this little “bar” I offer good food, the best music, interesting articles, and mixed cocktails ;) I now blog in Finnish, but you can find my English lifestyle blog here: milliefromfinland.blogspot.fi.

The name MilliBaari comes from my previous nickname Milli(e), and as I dreamt about having a nice small bar some years ago, this is my own little MilliBar!

Ps. I’m on Pinterest, too – hope to see you there or on Blogger!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Contact me

millibaari[at]hotmail.com
Follow Me on Pinterest

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other followers

Millie from Finland

My English Blog

MilliBaarin arkea

Klikkaa itsesi kuvasta Bloggerin puolelle!

One of My Favourite Blogs :)

%d bloggers like this: