Ananaspiirakka

Leave a comment

2.4.2012 by Millie from Finland


Laitoin päärynä-rahkapiirakan ohjeen joitakin päiviä sitten, mutta tässä on ananasvariantti:

Pohja on sama, päälle laitoin ananasrenkaita ja kaapista löytyneiden kerman ja turkkilaisen jogurtin loput, hieman maitoa, munaa, sokeria ja vanilliinisokeria. Täytteeksi kävisi mainiosti myös rahka!

Pohjan tein tällä kertaa hiivaleipäjauhoista, kun joku tuntematon mies tuli kaupassa kysymään, mitä eroa talous- ja kidesokerilla on, ja jäin hänen kanssaan turisemaan eri sokereista ja valinnanvaikeudesta kauppahyllyillä, ja hätäpäissäni otin luomuhiivaleipäjauhopussin vastakkaiselta hyllyltä, vaikka tarkoituksena oli ottaa täysjyvävehnäjauho..

Lopputulos oli ihan jees, ei mikään maailman suurin herkku, mutta ihan syötävää ja ihmiset tykkäsivät. Kylmänä tämä oli ehkä vielä parempaa, kun oli seissyt yön yli jääkaapissa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Contact me

millibaari[at]hotmail.com
Follow Me on Pinterest

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other followers

Millie from Finland

My English Blog

MilliBaarin arkea

Klikkaa itsesi kuvasta Bloggerin puolelle!

One of My Favourite Blogs :)

%d bloggers like this: