Kookosöljyä hiuksissa

Leave a comment

27.2.2012 by Millie from Finland


Täällä puhuin kookosöljyn useista käyttömahdollisuuksista ja kerroin kokeilevani kookosöljyä myös hiuksiini. Hieroin öljyä kauttaaltaan hiuksiin, mutta myös päänahkaan ja annoin tämän vaikuttaa yön yli. Lopputulos oli hyvä, tai ihan ok; mitään suurta eroa en osaa kyllä sanoa. Jossain annettiin neuvo, että kookosöljyn jälkeen pitää pestä hiukset vain pienellä määrällä vettä aluksi, sitten vasta runsaammalla vedellä, muuten hiukset jäävät ihan rasvaisen oloisiksi. Itse käytän aina palasaippuaa, en tiedä, peseekö se sitten hiukset eri lailla, mutta mielestäni ihan hyvin öljy lähti pois eikä hiukset mielestäni jääneet kovin rasvaisiksi (pesin tukan kyllä pariin kertaan), mutta ehkä ihan töihin en olisi lähtenyt, vaikka kotioloissa tuo pieni rasvaisuus ei haitannut. Viimeistään seuraavassa pesussahan se sitten lähtee joka tapauksessa.

Hiukset eivät olleet sähköiset ja ne pysyivät kivasti kiinni – en tiedä, johtuiko sitten kookosöljyn antamasta ryhdikkyydestä vai siitä öljyisyydestä ;) Sähköisyys kyllä lähti sen siliän tien kun vaihdoin shampoot palasaippuaan ja jätin hoitoaineet kokonaan pois joitakin vuosia sitten, mutta uskoisin, että sille, kellä hiukset ovat sähköiset, kookosöljy saattaisi auttaa.

Välillä, varsinkin keväisin, minulla saattaa olla pikkuisen hilsettä tai kuiva päänahka, joten aion toistaa kookosöljykäsittelyä silloin tällöin. Suosittelen kokeilemaan!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Contact me

millibaari[at]hotmail.com
Follow Me on Pinterest

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other followers

Millie from Finland

My English Blog

MilliBaarin arkea

Klikkaa itsesi kuvasta Bloggerin puolelle!

One of My Favourite Blogs :)

%d bloggers like this: