To do -listat tauluksi keittiöön

Leave a comment

25.2.2012 by Millie from Finland


Heheh, ei siitä ihan samanlainen tullut, mutta Kotolivingin innoittamana tuunailin “taulun”, mihin laitan esille pyykkipojilla varustettuna viikon ruokalistan, siivouslistalla olevan päivän kohteen ja ns. kivan tekemisen laput, mistä bloggaan lisää Bloggerin puolella.

Liimasin kaksi isoa ilmaiskirjasta revittyä sivua pahville, koristelin sen eilen kirpparin ilmaiskorista löytämälläni vyöllä ja laitoin siihen kolme puista pyykkipoikaa – hyvä että saatiin nekin käyttöön, kun en muista, milloin pyykkipoikia viimeksi olisin tarvinnut :D

Pahvina oli jo syksyllä ostamani pikkukärryn iso pahvi kaksinkerroin taiteltuna ja vyön sain pysymään pahvin ympärillä ihan vaan kahden hakaneulan avulla, mitään liimaa, lankaa ja neulaa tai muita kommervenkkejä ei siis tarvittu :)

Lappujen kanssa kuitenkin tuo taulu näytti mielestäni paremmalta, kun käänsinkin sen toisinpäin, siis tuo pikkukartta näkyy nyt oikealla (vrt. yläkuvassa vasemmalla).

Ja valmis taulu to do -listoineen sai paikkansa keittiön hyllystä! Aikaa meni sellaiset 10 minuuttia ideoinnista valmiiseen lopputulokseen.

No, nuo lappuset oli kirjoitettu aiemmin.. Eli taulusta löytyy nyt

  1. valmiit ruokalistat muutamaksi kuukaudeksi (innostuin sellaiset syksyllä laatimaan, kun tuntui, että tulee aina tehtyä niitä samoja ruokia ja kuiva-ainekaapin amarantteja, couscousta, linssejä, papuja ja muita ei aina tule tehtyä, ja kaupassa käyntikin on niin paljon helpompaa, kun on valmiit ruokalistat, mitä ei silti ihan orjallisesti tarvii noudattaa)
  2. siivouslistat eli jokaiselle viikon päivälle yksi huone tai pari tekemistä
  3. kivan tekemisen laput eli jokin kiva yhteinen touhu pienempien lasten kanssa. Näitä lappuja ei ole tullut vielä hyödynnettyä, mutta tarkoituksena on, että kun tästä pinosta valitaan yksi lappu joka päivä, niillä vesiväreillä tulisi joskus maalattua tai sinne poniratsastukseen tulisi varattua aika.. Tämän päivän touhuna oli, yllätys yllätys, leikkiä pyykkipojilla!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Contact me

millibaari[at]hotmail.com
Follow Me on Pinterest

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other followers

Millie from Finland

My English Blog

MilliBaarin arkea

Klikkaa itsesi kuvasta Bloggerin puolelle!

One of My Favourite Blogs :)

%d bloggers like this: