Hetkessä elämistä

Leave a comment

21.2.2012 by Millie from Finland


Miten vaikeaa joinakin päivinä onkaan saada hetkestä kiinni. Tänään se oli helppoa, en jaksanut murehtia menneitä enkä suunnitella tulevaa. Tai siis, en muutenkaan menneitä liiemmälti murehdi, mutta lähitulevaa suunnittelen ainakin loputtomilla listoilla, mitä en koskaan tule kuitenkaan noudattamaan.. :) Monesti myös on mielessä, että kunhan tämän asian teen, niin sitten keskityn olennaiseen. Mutta sitten teenkin vielä toisen asian ennen kolmatta ja sitä rataa.

Tänään kuitenkin “leppoistaen” saatiin varmaan enemmän aikaiseksi kuin “tehokkaina” päivinä: aamulla siivoiltiin vähän, sitten nukuttiin päikkärit (itsekin nukuin makoisat unet), minkä jälkeen kaveri pyysi meitä lastensa kanssa ulkoilemaan. Lapsilla oli kiva touhuta lumessa ja leikkipuistossa yhdessä, ja itselläkin on mukava aina, jos saa ulkoiluseuraksi jonkun juttukaverin.

Illalla vielä siivottiin koko olohuone kunnolla, luuttusin sen jopa ja matto oli ulkona tuulettumassa, mutta nyt koko muu talo taas näyttää siltä, ettei täällä olisi koskaan siivottu. No, huomenna sitten seuraava huone :D

Ennen päikkäreille menoa olin ottanut kännykän kerrankin sänkyyn viereen siltä varalta, että joku soittaa eikä tartte sängystä lähteä puhelinta etsimään, ja kas kummaa, kaverini, jonka kanssa en ole aikoihin ollut yhteyksissä, soitti juuri ennen kuin ruvettiin nukkumaan. Jotenkin varmaan oli pikkuisen telepatiaa kehissä?

Hyvä, etten aamulla stressannut siitä, että pitäisi heti lähteä ulos – monesti päätän, että lähdettäisiin ulos heti aamusta, mutta käytännössä suunnitelmat menee mönkään. En vaan ole aamuihminen, mulle ulkoilut käy niin paljon paremmin sitten vasta päiväunien jälkeen. Siis ainakin näin talvella. Nythän saatiin ulkoiluseuraa juuri sopivasti ja suunnittelematta sitten myöhemmin!

Nautin tänään katsoessani, kuinka pienimmät lapset touhuaa niin hyvin yhdessä ihan omia keskinäisiä juttujaan, vaikka toinen ei ole edes vuottakaan. Illalla kaikkien jo nukkuessa vielä katselin tähtiä ja keskustan valoja ikkunasta. Jotenkin tykkään tuosta näystä.

Monta hetkeä tästä päivästä on ikuistettu jonnekin muistin syövereihin. Illalla oli hyvä ja rentoutunut olo, varmasti myös siitä syystä, että telkkari pysyi kiinni! Itse en telkkarista juuri välitä ja mua usein häiritsee telkkarin äänet, tänään onnekseni siivotessani huitaisin johtoja niin, että telkkari pimeni kokonaan eikä saatu sitä enää toimimaan :D

Tämä kappale on soinut koko eilisen ja tämän päivän päässä, joten laitan sen vielä tänne niin soi vielä koko yönkin ;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Contact me

millibaari[at]hotmail.com
Follow Me on Pinterest

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other followers

Millie from Finland

My English Blog

MilliBaarin arkea

Klikkaa itsesi kuvasta Bloggerin puolelle!

One of My Favourite Blogs :)

%d bloggers like this: